Arends Didam voegt Vac-Ex grondzuiger toe aan assortiment

Arends Didam Grondwerken start met nieuwe grondzuigwerkzaamheden. Na eerder een succesvolle demonstratie te hebben verzorgd bij het vrijzuigen van wateraansluitingen, hebben we recent onze eigen Vac-Ex machine in gebruik genomen.

Graven zonder schade

De Vac-Ex grondzuiger van Arends Didam Grondwerken wordt o.a. ingezet voor het vrijzuigen van wateraansluitingen, zoals bij dit project in de binnenstad van Doetinchem. Door de compactheid van de Vac-Ex grondzuiger zijn binnenstedelijke gebieden prima bereikbaar!

De Vac-Ex is een krachtige, compacte en veelzijdige grondzuigmachine Geschikt voor het verwerken van vele soorten materiaal: medium, droog of nat. De nieuwe AIR-VAC Vac-Ex eenheid is een machine met eigen aandrijving, die wordt gebruikt voor de veilige, niet-agressieve en niet-invasieve opgraving rond nutsvoorzieningen en niet-verwijderbare obstakels.

Vac-Ex toepassingen

Ontwerpers, aannemers en medewerkers hebben dagelijks te kampen met het lokaliseren en veilig blootleggen van begraven voorzieningen.

Hoewel traditionele schop- en graafmachine-graaftechnieken nog steeds dagelijks worden gebruikt om hulpprogramma’s bloot te leggen, geloven we dat de Vac-Ex grondzuiger kan worden gebruikt om het potentieel voor stakingen te minimaliseren en uit te bannen.

Grond-, water- en wegenbouw

Grondzuigmachines kunnen worden ingezet in grond-, water- en wegenbouw, bij kabel- en leidingbeheer, railbeheer, maar ook bij milieu, precisiewerk en werkzaamheden in de industrie.

Deze nieuwe techniek wordt met name toegepast op locaties waar beperkte ruimte aanwezig is en/of waar materiaal op risicovolle locaties verwijderd moet worden. Zo is de Vac-Ex machine voor veel uiteenlopende doelen inzetbaar.

Interesse? Aarzel niet en neem contact met ons op.