Overige diensten

Verkoop zwarte grond en zand
U kunt bij ons terecht voor zwarte grond en zand:

  • Tuinaarde/Teelaarde
  • Ophoogzand

Asfaltzagen en betonzagen
Voor het zagen van asfalt en beton hebben wij de juiste machines. Of het nu gaat om een zaagsnede van vijf centimeter diep en vijftig centimeter lang of dertig centimeter diep en honderd meter lang. Wij doen dat als gepland werk maar ook in ad hoc situaties zijn wij direct inzetbaar.

Onderhoud en reparatie
Wij hebben een eigen werkplaats voor onderhoud aan onze machines en werktuigen. Daarnaast kunnen wij ook onderhouds- en laswerkzaamheden uitvoeren voor derden.

Tractor met waterwagen
Wij zetten onze tractor met waterwagen in om stofvorming op projecten te voorkomen, om (tijdelijke) wegen schoon te maken of om het inklinken van bodemmaterialen te versnellen. Ook het bewateren van bomen en beplanting hoort tot onze dienstverlening.

Tractor met rolbezem
Voor het schoonvegen van wegen en terreinen of het invegen van split zetten wij een tractor met rolbezem in.

Gladheidsbestrijding
In de wintermaanden houden wij wegen, fietspaden en (bedrijfs)terreinen sneeuw en ijsvrij. Dit doen wij in opdracht van gemeenten, bedrijven en particulieren. Hiervoor gebruiken wij onze strooiwagens met sneeuwschuivers of rolbezems. Om grote hoeveelheden sneeuwvrij te maken zetten wij een shovel met sneeuwschuif in.