Overige diensten Arends

Overige diensten

Containers
Wij plaatsen containers in verschillende maten voor diverse afvalstromen. Wij kunnen u adviseren hoe u uw afval zo voordelig en milieuvriendelijk mogelijk kunt scheiden en afvoeren. Wij staan als transporteur, inzamelaar, handelaar en bemiddelaar vermeld op de VIHB-lijst en beschikken over de Eurovergunning voor beroepsgoederenvervoer in binnen- en buitenland.

Overdruksystemen
Voor saneringswerk zijn diverse machines uitgerust met een overdruksysteem. Deze machines en overdrukinstallaties worden jaarlijks gekeurd. Ook onze machinisten ondergaan periodiek een medische A- en B-keuring. Dat maakt werken met vervuilde grond en stoffen mogelijk.

Verkoop zwarte grond, zand en grind etc.
U kunt bij ons terecht voor grond, zand en grind.

  • Tuinaarde/Teelaarde
  • Ophoogzand
  • Grind en metselzand
  • Diverse soorten grind en siersplit
  • Diverse soorten puinverharding

 

(Machinale) Bestrating / straatwerk
Wij verzorgen alle soorten bestrating in uw tuin, om uw woning of bedrijfspand. Het bestraten van een oprit, terras of groot terrein is vakmanschap, want ook bij intensief gebruik wilt u er jaren plezier van hebben. Arends Didam heeft de mensen en het materieel om te zorgen voor solide straatwerk. Van een goede ondergrond tot strak gelegde klinkers of tegels. Wij leggen zowel handmatig als machinaal. Over het gebruik van de verschillende soorten bestrating, geven wij u graag deskundig advies.

Sloopwerk
Voor kleinschalige sloopwerkzaamheden zoals het slopen van een woning, bijgebouw, schuur, omheining, afrastering, erfverharding, etc. kunt u bij ons terecht. Wij scheiden het afval en voeren dit af naar erkende recyclingbedrijven. Tevens kunnen wij voor u de vergunningaanvraag verzorgen alsmede een asbestinventarisatie.

Asfaltzagen en betonzagen
Voor het zagen van asfalt en beton hebben wij de juiste machines. Of het nu gaat om een zaagsnede van vijf centimeter diep en vijftig centimeter lang of dertig centimeter diep en honderd meter lang.  Wij doen dat als gepland werk maar ook in ad hoc situaties zijn wij direct inzetbaar. 

Onderhoud en reparatie
Wij hebben een eigen werkplaats voor onderhoud aan onze machines en werktuigen. Daarnaast  kunnen wij ook onderhouds- en laswerkzaamheden uitvoeren voor derden.

Tractor met waterwagen
Wij zetten onze tractor met waterwagen in om stofvorming op projecten te voorkomen, om (tijdelijke) wegen schoon te maken of om het inklinken van bodemmaterialen te versnellen. Ook het bewateren van bomen en beplanting hoort tot onze dienstverlening.

Tractor met rolbezem
Voor het schoonvegen van wegen en terreinen of het invegen van split zetten wij een tractor met rolbezem in.

Gladheidsbestrijding
In de wintermaanden houden wij wegen, fietspaden en (bedrijfs)terreinen sneeuw en ijsvrij. Dit doen wij in opdracht van gemeenten, bedrijven en particulieren. Hiervoor gebruiken wij onze strooiwagens met sneeuwschuivers of rolbezems. Om grote hoeveelheden sneeuwvrij te maken zetten wij een shovel met sneeuwschuif in.

 

Overige diensten
Overige diensten