Grondverzet

Onze werkzaamheden in grondverzet variƫren van uitgraven van een vijver bij een particulier tot grote weg- en waterbouwprojecten. Met modern materieel en vakkundige medewerkers voeren we elke opdracht grondig uit. Door te denken in oplossingen en met de wensen van onze opdrachtgevers als uitgangspunt.

Werkzaamheden
Onze werkzaamheden op het gebied van grondverzet zijn heel divers. Geen plek is ons te gek en als het moet, verzetten wij bergen. Voor onder andere de onderstaande werkzaamheden kunt u Arends Grondverzet inschakelen. Wij denken in uitdagingen, neem daarom voor bijzondere projecten zeker contact met ons op.

  • Graafwerkzaamheden in GWW
  • Werkzaamheden met overdruksystemen
  • (Machinaal) straatwerk
  • Riolering (aanleggen/vervangen/calamiteiten)


Materieel
Arends Grondverzet in Didam heeft voor elk werk machines en transportmiddelen, van klein tot groot. Deze machines verhuren wij met machinist en zetten wij in voor diverse werkzaamheden. Door ons uitgebreide netwerk zijn we ook flexibel als er extra capaciteit nodig is.

Saneren van vervuilde grond
Omdat onze machines veelal zijn uitgerust met een overdrukinstallatie en onze machinisten zijn gekeurd, kunnen wij ook in een vervuilde omgeving onze werkzaamheden veilig uitvoeren.

Leveren en afvoeren
Wij leveren diverse grondstoffen als ophoogzand, menggranulaat, grind en zwarte grond. Ook het afvoeren van materialen zoals grond, puin en groenafval behoort tot onze werkzaamheden.

Grondverzet
Grondverzet